Jag kommer aldrig aka hem harifran!

                

1. Min systers fina guldplajett vaska
2. Min syster i hennes snygga Mikcey Mouse jacka
3. Pafagelorhangen
4. Sneakers!
5. Min brors nya Casio klocka
6. Ny klanning, nya stovlar, bada secondhand
7. Mitt har har min syster fixat och en liten del va gardagens partyoutfit: min body och min nya plisserade kjol
8. Ny kjol, secondhand

Jag kommer aldrig vilja aka hem harifran! Imorgon ar det nyar, det ar galet! Redan gatt ett helt ar... har fortfarande inget att ha pa mig imorn kvall, hoppas allt ordnar sig med det :P Hur spenderar ni morgondagen?

Klockan

image171


image172

image173

En outfit bild, bild pa ett fickur och en anna sui sjal jag hittade pa loppis har i tokyo. Idag hittade jag en jattesot kjol i en vintage butik, far ta en bild nagon dag snart :) vi at pa ett sushi train stalle idag, sjukt gott!! ni vet santdar dar sushi pa sma tallrikar aker runt pa ett litet band runt hela resturangen, hihi :) nu ska vi tvatta klader, ha det bra! // annis

Halsning fran Tokyo

image165


image166

         

Har kommer lite bilder fran Tokyo :) Pa den andra bilden ar det min bror och hans kompis (som har Cheap monday byxor) Finns lite svenska marken som ar stora har, ex Acne och Cheap monday, fast da ar dem dyrare har an i Sverige. Kopte den grona kappan secondhand, ca 480 svenska kronor. Skulle velat ha den hundtandade egentligen, men den var alldeles for liten. Finns mkt sma klader har. I Sverige brukar ju problemet vara, nar man ska kopa secondhand, att kladerna ar for stora. Har passar de oftast.. eller ar for sma.

Nu ska vi ner pa stan och handla lite for vart julfirande med en svensk kompis. Ikvall ska vi pa kareoke, hihi :) Hoppas alla mar bra, kram Annis

Tokyo

Lite dalig uppdatering beror pa att jag och syrran flog ner till Tokyo! Det ar sjukt och jag kan fortfarande inte fatta att vi ar har... dock var vi ju sjukt trotta igar, vi gick och la oss vid halv elva. Vi skulle traffa brorsan efter att han slutat skolan dagen efter vid en affar som heter "The Gap"... halv fem (pa eftermiddagen) stormar han in i studentrummet och jag och suss fattar ingenting... vi sover fortfarande. Sjukt trotta, vi sov nog i ca 18 timmar, Susan ar fortfarande trott, haha.. Far se vad vi ska gora idag. Lagger upp lite bilder sa fort jag har tid. Ha det bra, Kram Annis :)

"Luse-kofta"

image164

Åh, så himla söt kofta!

Helg!

image163

Kjol, H&M
Tröjklänning, H&M
Sockor, H&M
Skor, Secondhand
Rosett, Glitter
Sjal, syrrans secondhand


Enkelheten själv idag :) Idag har varit jobbig, har avklarat ett jobbigt prov men nu är det över! En skoldag kvar, sen jullov!!! Ikväll blir det fest, hoppas på en outfitbild till imorn.

Vill bara svara på kommentaren.. "du tar ju bara efter dina syskon, du har ju ingen egen stil.." från Anonym.. att jag inte tycker att stil handlar om att ha råd att köpa alla snygga kläder man hittar. För mig är stil vad man tycker är snyggt och hur man "kombinerar" ihop det. Ville bara berätta det, samt att jag inte tar anonymt kritik så väldigt seriöst ;)

Ha en bra kväll! Kram Annis

Lucia

image162


   (klickkkkk)

Jeansklänning, syrrans från Acne
Tights, Gina
Raggsockor, H&M(?)
Sjal, syrrans secondhand
Rosett, Glitter
Jacka, H&M
Myshalsduken, syrrans från Indiska


Kanske inte så kul att kolla på den här outfiten, hade den för nån vecka sen också men gillar klänningen :) Btw, såg att nån snott min bild och skickat in till Elin Klings outfittävling. Lite komiskt att jag vann lucka 12, haha. Fast jag är inte "Ellen" utan Annis.. såklart :) och kul att två eskilstuna bor kände igen mig (och bloggare) ;)

Lucia idag, det var mysigt i aulan när alla sjöng. Och jag älskar som sagt lussebullar, har ätit två idag (A)
Nu har jag jättemycket plugg-panik, måste verkligen plugga! Take care, /Annis

Janja

image159

Lite kul att jag hittade min systers kompis inne på hel-looks!

Bild: Som sagt, Hel-looks

Lussebullar

123



Polo, Filippa K systers
Kjol, AA
Tights, Gina
Skor, H&M
Spänne, secondhand (?) syrrans
Sjal, secondhand (?) syrrans


Jag har tre saker att säga:
- jag älskar tisdagar för att jag slutar 13:10 då. (fast nästa termin blir det runt tre :(:(
- jag har käkat fyra lussebullar nu.. jag älskar min mammas :):)
- jag har inspirerats mycket av min syster den senaste veckan, har typ bara haft hennes kläder, idag är inget undantag. man får väl passa på medan hon har kläderna hemma : D

Kram

Dagens 10/12 + indiska :):)

blabla

 (klick, klick ^^)

Anorak, Cheap monday
Sjal, syrrans secondhand
Väska, secondhand
Byxor, Velour syrrans
Spänne, Glitter


Älskar byxorna! Tyvärr min systers.. hehe, men gillar att man kan låna :)

Nån frågade på kommentarer vilka outfits jag vann med i tävlingen, gå in på den här länken.. fortfarande sjukt glad :):) Nu ska jag prata lite med min bror på skype och sen plugga spanska, hoppas att sarah lägger ut en outfit snart, känner mig väldigt ego haha. KRAM

Dagens 5/11 + "nytt"

image151

Hej! Här kommer en (tyvärr suddig) outfitbild.. Blev lite inspirerad av tröjan från Permanent vacation. Inte lika snygg, inte lika oversize, men det fick duga.

Kjol, H&M
Tröja, mammas gamla
Tights, Gina
Sockor, syrrans
Skor, secondhand
Sjal, Lindex
Basker, Indiska
Halsband, Kicks


sko1

Inte skorna på outfitbilden. De här hittade jag/fick av mamma. Lite MC-boots inspirerade. Tänk vad man kan hitta hemma.. först tröjan, sen dessa :)

Idag efter min deppiga spanska lektion så ringde en tjej från Indiska och sa att jag vunnit deras tävling "Höstens snyggast outfit". Priset var att få ta med en kompis och få Elin Kling (!) som personal shopper + shoppa på Indiska för 5000:-, gissa om det gjorde min dag? Sjukt glad blev jag! Det här blir nog av i januari... längtar!

Imorn måste jag till skolan, öppet hus :( Ska även börja packa till Tokyo i helgen, det är ju hur svårt som helst!! Ha en bra helg, ska försöka blogga senare i helgen också. KRAM! /Annis

Dagens, 5/11

image149

linne

Ursäkta kvalitén på bilderna ... Kameran dog, fick bli med min mobilkamera :)

Linne, Marlene Birger (syrrans, love it)
Kofta, Hope (syrrans)
Jeans, Cubus
Väska, Beyond reetro (syrrans..)
Ankelboots, Don Donna
Halsband, Glitter

Nu måste jag sysselsätta mig med plugg


Permanent Vacation

image147



Jag gillar den här, väldigt söt men enkel! Ser myyyys ut :)

Dagens, 3/11

image145

(Klick, klickkkkk)

Annis:
Jeans klänning, Acne (systers)
Tights, Gina
Strumpor, fått av mamma
"Skinnjacka", H&M
Basker, Indiska (systers)
Mysigaste halduken, Indiska (systers)
Skor, Second hand
Väska, fått av mor

Älskar att syrran börjar flytta hem sina kläder lite smått. Den här klänningen är så fin tycker jag, vill ha en sån! Och jag vet, det blir tråkiga ta-kort-i-spegeln-bilder, men det är alldeles för mörkt ute :(


Kram Annis

Lite trevliga sidor jag tidigare besökte hittar ni här, här, här och här.

Advent

Hej bloggen :) Sorry för den dåliga uppdateringen, haft fullt upp. Idag har jag (annis) varit i Västerås med familjen. Vi var b. la på ikea och andra saker som är tröttsamma, men det var väl kul ändå :) Har börjat lite med klädstången, ser jätterörigt ut, men det är för att jag inte har galgar till allt än. Så det hänger bara på stången för tillfället. Ska fixas. Känns helt mysko, nyss hade man inga kläder alls och nu får det inte plats i garderoben. Har alltså kläder i garderoben också..

Blev en snabb dagens, knäppt av min syster
image144

"Skinnjacka", H&M
Kortärmat vit kofta, H&M
Kjol, AA
Svart basker, Indiska (systers)
"Halsduk", fått av mamma


image143
Som sagt, ännu inte klart... + kläder i garderoben och sängen. Tanken av att jag måste ta itu med kläderna på sängen innan jag går och lägger får mig att gäspa. Ikväll ska jag ha adventsmys med min syster, vi var nyss på ica och köpte glögg, pepparkakor och juleskum.

Kram Annis

RSS 2.0