Johnny var Evas hjärtas låga

image325

image324

image326

Capé, Indiska
Stor tischa, Indiska
Strumpbyxor (lila), Lindex
Strumpbyxor (nätmönster), Indiska
Skor, secondhand
Rosett, Glitter
Väska, Indiska

Imorse sa (den enda snälla) busschauffören att jag hade "skitsnygga" strumpbyxor. Jag blev glad :) Sen frågade hon om hon fick ärva de, hihi.

Veckorna går så himla snabbt nuförtiden, vilket iof är skönt. 3 veckor kvar till nästa lov. Och det är skönt att det börjar bli ljusare också.. nu somnar jag bara på varanann lektion istället för varje. På dagens geografi-lektion räknade jag ut att jag har 82,5 geografitimmar kvar.. det kändes lite deppigt dock.

På dagens håltimma sprang jag på en kort, söt kofta med små blommor. Jag köpte den, men vet inte om jag ska behålla den.. visar bild imorgon!

Ikväll blir det filmmys med S & S. Och hela helgen är det jobb.. KRAM Annis


Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på

image321

image322
Tröja, Indiska
Klänning, Indiska
Tights, Gina tricot
Väska, Indiska
Vita tygskor, H&M
Halsduk, H&M


Jag delar med mig av några kassa (men härliga) bilder från min mobil. Det ser ut som min klasskompis hänger i luften och "chillar" lite, haha :) Jag bara älskar våren! Jag blev så glad när vi satt ute på skolgården idag efter matten och solade och killarna spelade fotboll. Efter håltimman luktade händerna "sommar" (citerat en klasskompis), alltså sand. Oh, vad härligt.

Till våren hör denna låt till
Håkan Hellström - Minnen av aprilhimlen

/Annis

Dansade bredvid dig, ville gå hem vid fyra men jag stannade till sju utan att säga mer än "hej"

image317

image318

image319



Stor tischa, Indiska
Kjol, sytt
Tights, Gina
Väska, Indiska
Sidenband i midjan, tygaffär
Halsband, Indiska

Idag regnade det nästan hela dagen, men när jag kom hem sken solen - oh vad jag älskar solen! Jag vill ha vår, vår, vår! Och föresten! Jag vill så jättegärna åka till Arvikafestivalen i sommar.. för Death cab for cutie ska dit! Oh.. skulle göra (nästan) vad som helst för att se de live...

Det är fortfarande frågetajm, så fråga på!


Annis

Ge mig sol!

image315

image316

Klänning, Indiska
Jacka, secondhand (syrrans)
Skor, Converse (syrrans)
Armband, KyssJohanna

Igår trodde jag att våren hade slutat knacka på dörren och istället klivit in i vår kalla och dystra värld.. men ICKE. Regn, regn och åter regn. Buhu, jag vill ha vår! Ge mig sol!

Jag vill ha en frågestund igen, alltså - Fråga på! :):) Om (nästan) vadsomhelst och jag svarar.

http://www.myspace.com/digitalism

Jippi, kom på att det är tisdag idag vilket betyder Gossip girl kl 20.00. Nu måste jag plugga framför Grey's Anatomy. Och föresten, kl 21.00 på 3:an går Systrar i Jeans.

/Annis

Fight for our right to love

image314r

Ribbad farfarströja, Indiska
Kjol, Indiska
Plommonlila strumpbyxor, Lindex
Klockhalsband, Tokyo
Väska, secondhand


Ett tips för den som ska köpa en svart AA-kjol: köp en (nästan) exakt likadan på Indiska för halva priset (149:-). De ser precis likadana ut, enda skillnaden så vitt jag kan se är att det finns två snören i midjan framtill men de har jag stoppat ner så de syns ju inte ;)


Just nu har jag beslutsångest angående individuella valen till tvåan.. är riktigt sugen på Klämdsömnad A, jag tror att jag ska välja det också.. men ska välja en till kurs, vet dock inte vilken. Vad ska ni välja? :o

/Annis


Håll i hatten nu..

image312

.. för jag har något trevligt att berätta :) Jag har säkert nämt det 100 gånger, men för de som inte vet så bor min bror Hoa i Tokyo, Japan. Jag har frågat honom om han vill gästblogga i bloggen under Japan fashion week som äger rum i Tokyo den 10-16 mars. Svaret blev "Ja, självklart"!! Jippi! Japan fashion weeks hemsida hittar ni här.

Kommer upp en dagens outfit lite senare! Nu måste jag dock plugga spanska, TTFN!

Outfits

image308

image309

Detta bar jag dagen till ära ;)
Kjol, den som jag sydde igår kväll (vad tycker ni om den?)
Skärp, secondhand
Body, Gina tricot
"Skinnjacka", H&M
Skor, H&M


image310

image311

Onsdagens outfit:
Tisha, Vailent
Plisserad "klänning", eg en kjol.. secondhand
"Brosch", eg en hårklämma fr Glitter
Plommonlila strumbyxor, Lindex
Skor, Dondonna

Shoppingturen

image300

Hejsan!

http://kanal5.se/web/stylebykling/1/blogs/blod__svett_och_tarar?_33_redirect=%2Fweb%2Fstylebykling%2F1&#_33_messageScroll0

Jag måste börja med att säga att jag har haft hur kul som helst idag! Jag och min syster spenderade dagen med Elin Kling och en tjej som jobbar på Indiska. De var hur trevliga som helst :) Det hela började med att vi fyra möttes utanför Indiska på Hamngatan i Stockholm. Jag, syrran och Elin började plocka på oss saker som vi tyckte var snygga. För det mesta tyckte vi lika ;) Sen bar det av till provhyttten (det var inte direkt lite kläder).. jag hade lite kul åt skylten "Max 6 plagg i provrummet". Jag hade som jag kanske inte nämnde, 5000:- tillgodo på Indiska. Vi shoppade inte upp allt, men presentkortet är giltigt i 5 år, så det blir nog inga problem med det inte! Nu kan jag faktiskt inte klaga på att jag vill ha fler klänningar, jag tror att ca 75% av det jag fick med mig därifrån var klänningar.. mm, underbart! Längtar mer och mer till våren och sommaren nu!

image301

image302

Mina favoriter från Indiska är (ingen speciell ordning för den som undrar):

image303

1. The "Cape", den jag har på mig alltså. I höstas kom den i svart och lila men då införskaffades den aldrig, vilket jag har ångrat hela vintern... nu är den min i grått!
2. Den docksöta rosa klänningen. Vilken sommardröm!

image304
3. "Miniklänningen" (som egentligen är en blus) får mig att tänka på sommaren! Riktigt glassig och söt!
4. Jag gillar den rutiga väldigt, väldigt mycket. Sommar, sommar sommar!

Vi avslutade med lunch på Indiskas resturang "Hurry curry". Första gången jag åt indisk mat, det smakade! (BRA!) Sen sa vi hejdå till Elin som skulle träna (efter den stora måltiden). Jag och syster strosade runt på stan till ca 17. Jag hittade den där gula klänning som jag bloggat om.. jag blev väldigt glad! Dessvärre fann jag inte skorna jag ville ha (ni vet de blommiga med kilklack från H&M som halva Sverige suktar efter...). Men det var en lyckad dag!

image305
The klänning


image307
Jag och Elin utanför Indiska
 


Symaskin

Halloj! Idag har jag sytt en kjol. Blev lite sugen på att köpa mig en symaskin.. (lånar systers nu). Har ni några tips på någon bra symaskin? Bilder på kjolen kommer imorn! =)

Uppsala

Hejsan! Nu är jag i Uppsala, STHLM imorgon. När jag kommer hem ska det uppdateras med bilder :) Nu ska jag och min syster göra i ordning oss och sen ska vi ner på stan här.. Ha det så bra så länge, KRAM

Sportlov!

image296

image297

image298

image299

I helgen har jag varit hos syrran, därför - dålig uppdatering. Hm, verkar som om kamera sladden inte alls vill någonstans förutom på hemma-datorn. Lite trisst.. beror nog på programvara kom jag på nu. Iallafall har det varit mysigt hos min syster, på onsdag åker jag till min andra syster i Uppsala och på fredag till Stockholm. I helgen inhandlades inte så mycket.. det på bild 2 och strumbyxorna på bild 1. Bra för min plånbok :)

Bild 1, dagens outfit
T-shirt, Velour
Kjol, H&M
Plommonlila strumpbyxor, Lindex
Klockhalsband, Tokyo
Sjal, min systers.. secondhand


Bild 2, helgens inköp
Tyger från Röda korset, 10:- och 15:-, ska försöka sy något när jag åker till Uppsala..

Bild 3, outfit från helgen
Body, Gina
Kjol, H&M
Skor, Tokyo
Strumpbyxor, min systers från Tokyo

Bild 4, Susan och jag

KRAM Annis


VÅR?! :)

image295

image292

image293

image294

Bilder: Stockholm streetstyle, Fachunter och Copenhagen streetstyle

Första bilden ger mig vårkänslor! Jag vill ha vår nu nu nu! Solen sken idag och det var härligt. Hoppas verkligen att det blir vår nu. Ballerina, vita tygskor, solglajjor, shorts, kjol med bara ben och att endast gå med en tunn kofta! Jag längtar, tycker inte alls om vintern!

På andra bilden är Fanny från Eskilstuna, hon jobbade på samma café som jag jobbar på och är kompis med min syster. Hittade henne på Sthlm streetstyle.

En läsare kommenterade och jag gick in på hennes blogg. Synd att jag inte kan läsa franska.. dock fanns många fina bilder och hon länkade även Hit, ni borde checka. Massa fint. Synd att man är pank.

Imorgon åker jag och hälsar på syrran i Örebro, hoppas kamerasladden fungerar även där, då kommer det upp outfitsbilder imorn :)

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

'74, '75

image290

image291

Gårdagen

image280

image281

image282

image283

Gårdagen spenderades mestadels i Örebro. Min syster flyttade in i en studentlägenhet där. Vi bilade dit, tog nån timma tror jag (jag sov hela vägen). Men det var mysigt. Vi brukade alltid göra bilresor förut: jag, mamma, pappa och syrran. Iallafall så åt vi färdigköpt pizza, (haha.. godaste är Ristorantes!) och gick ner på stan. Vi var helt lost där.. men det gick iallafall, vi hittade till Myrorna (det största Myrorna jag någonsin sett). Vi hittade även Röda Korset och "Bra&begagnat" (eller nåt liknande), men de hade redan stängt! :( Jag ska dock ta mig en tripp till Örebro redan nästa helg, så då ska de butikerna besökas! På Myrorna hittade jag en ful-cool kappa.. prislappen hade försvunnit så jag skulle få den för 85 kronor, sedan var det 50 % på alla kappor. Jag såg den här fina stora kuvertväskan.. den kostade 75:-, tyckte det var lite dyrt för en väska, men den var fin. Jag pillade lite på den.. kassörskan såg nog att jag tyckte om den väldigt mycket, hon gick ner i pris från 75:- till 45:-.. så, ja :) Glad blev jag!

Susan:
Skjorta, Ralph Lauren (secondhand fynd!!)
Kjol, AA


Jag:
Tischa, Velour
Sjal, secondhand (syrrans)
Kjol, AA
 

Idag har jag bara jobbat och varit på trafik-handledarutbildning. Det var lite långtråkigt men samtidigt intressant. Visste ni att straffet för rattfylleri är...

.. indraget körkort på livstid i Ryssland?
.. indraget körkort + att man får GÅ hem i Turkiet?
.. fängelse för både föraren och hans hustru i Malaysia?
.. avrättning på plats i El Salvador?
.. högst 2 års fängelse i Sverige?

Jaa, nu vet ni det! Hoppas ni haft en bra helg! /Annis

Oh boy

image276

image279

Klänning, Tokyo (min systers)
Väska, mammas jättegamla
Halsband, Glitter
Spänne, H&M

Tack tjejer för en grymt rolig kväll :)

Copenhagen streetstyle

image273

image275

image274

Bilder: Copenhagen streetstyle

Örebro-bo, någon? :)

image270

image271

image272

Jacka, H&M
Halsduk, secondhand
Tunika, Gina tricot
Kofta med pärlor, Tokyo
Pärlhalsband, Glitter
Klockhalsband, Tokyo
Skor, DonDonna


Jippie, geografiprovet och skolveckan är avklarad! Känns verkligen jätteskönt och det gick inte fy skam på provet heller. Ikväll ska vi fira Sarah med kinamat, kommer bli jättetrevligt! Imorgon ska jag till Örebro och jag undrar om någon av er vet något om bra secondhand där? Det ända jag vet om Örebro är att där finns ett universitet, min syster och ett Myrorna precis vid tågstation. ;)

Kanske kommer upp en kvällens också, annars får ni ha en trevlig kväll! Kram Annis

Do you wanna come over and kill some time?

image267

image268

image269

Klänning, Acne
Kofta, Acne
Tights, Gina tricot
Sjal, secondhand
Halsduk, Indiska
Skor, secondhand
Strumpor, H&M
Väska, AA

Semla, Café Sylvia

Det var en semla över från i tisdags, den åt jag upp :) Mums! Men nu måste jag verkligen plugga geografi, usch och fy.. provet är imorn. Så efter imorn kl 15:20 är jag jätteglad! Då ska vi fira Sarah som fyllde 17 år förra fredagen, weeey. Och på lördag ska jag hjälpa min syster att flytta till Örebro och på söndag är det jobb och plugg.. Snart lov, snart lov, snart lov!

Kram Annis

Bloc Party - This modern love
Bloc Party - Sunday
Smashing Pumpkins - Blew away
Smashing pumpkins - 1979
Smashing pumpkins - Said sadly
Bright eyes - Lua
Bright eyes - We are nowhere and it's now
Death cab for cutie - Death of an interior decoator

My wall

image266

Linne, Baum und Pferdgarten
Kjol, AA
Klockhalsband, Tokyo

Jag är medveten om att det ser ut som om jag håller på att garva ihjäl mig. Just nu mår jag raka motsaten.. anledning? Jag måste plugga geografi :( Ämnet är nästan det tråkigaste jag vet, fastän vi har halvrolig lärare.. ingen kan göra det ämnet kul. Usch. Hm, men det är väl bara att ta sig i kragen då.

Facehunter

image263

image264

image265

Jag tror alltid att jag ser Rachel Bilson när jag ser Freja på bild (nr 2). Väldigt lika..

Lonliness is better when you're not alone

image261

Idag = upp halv åtta och jobba. Inte lite trött och deprimerande! :( Ingen fräsch dag, men jag bjuder på en dagens ändå. Nu måste jag läsa ut en bok som ska vara klar imorgon.. den här veckan som kommer blir helvetesveckan innan sportlovet. Längtar så mycket till sportlovet! Då får jag sova ut och sen ska jag till Uppsala och hälsa på min äldsta syster som jag itne har träffat sen i december. Sen ska jag ju shoppa med Elin Kling i Stockholm också! Något att se fram emot.

Tröja/jacka, adidas (lånar av brorsan)
Tröjklänning, H&M
Tights, Åhléns
Halsduk, Indiska

PS. Såg en bild på Hanna på STHLM streetstyle's Din stil. Hade totalt glömt bort hennes blogg men blev glad när jag hittade den. Bloggen hittar ni här.

Partykvällen som inte blev en höjdare

image256

image257

image258

image260

Igår var jag på min klasskompis 18-årsfest. Det skulle bli kul, trodde jag. Men jag blev av med mobilen och nu är jag jätteledsen för det :( Usch, dagen har varit jättedeppig. Postar ett dagens inlägg också.. men såhär såg jag ut igår, nya kjolen.

Kram

Blew away

image252

image253

Tights, Gina
Strumpor, syrrans
Kjol, H&M
Kavajkofta, secondhand
Rosett, Glitter
Väska, mammas gamla
"Skinnjacka", H&M
Halsduk, Indiska

Det ända jag har att skriva idag är "ÄNTLIGEN HELG!!!"

RSS 2.0